Знаете кога ќе нѐ биде?!?

 Breaking News

Знаете кога ќе нѐ биде?!?

Знаете кога ќе нѐ биде?!?
March 07
11:00 2018

Знаете кога ќе нѐ биде?!

Тогаш кога “пајакот” ќе ги носи непрописно паркираните коли на политичарите до транспортен центар и ќе им ги истовари на паркингот.

И кога цупа, цупа, ќе си дојдат до транспортен и со полунаведната глава и благо свиткана кичма ќе си платат 2500 денари на шалтерчињата.

И после кога ќе ги прашаат дали сакаат да доплатат плус 45 евра или да им одземат поени.

А знаете кога ќе се случи тоа?! Никогаш! – Дана Прелиќ

Коментари

Коментари

Related Articles