Во Центар: Што ќе се случеше ако дезертер од УЧК стане пратседател на Косовското собрание? Како еден просечен македонец реагира? (ВИДЕО)

 Breaking News

Во Центар: Што ќе се случеше ако дезертер од УЧК стане пратседател на Косовското собрание? Како еден просечен македонец реагира? (ВИДЕО)

Во Центар: Што ќе се случеше ако дезертер од УЧК стане пратседател на Косовското собрание? Како еден просечен македонец реагира? (ВИДЕО)
March 09
22:40 2018

Во Центар: Што ќе се случеше ако дезертер од УЧК станеше и претедател на Косовското собрание, како што Талат Џафери од дезертер на АРМ стана претседател на Македонското собрание, ако тоа се случеше во Косово, па немаше да можат собрани луѓето од косовските улици. Гледајте ја новата емисија „Во Центар“ со Васко Ефтов, на Алфа ТВ, во недела 21:45 часот.

Коментари

Коментари

Related Articles