Уште пет дена: Пријавете се за работа од соништата – Дормео вработува шест спијачи, 100 евра од ноќ

 Breaking News

Уште пет дена: Пријавете се за работа од соништата – Дормео вработува шест спијачи, 100 евра од ноќ

Уште пет дена: Пријавете се за работа од соништата – Дормео вработува шест спијачи, 100 евра од ноќ
March 13
17:31 2018

Дормео бара 6 талентирани спијачи, кои ќе сакаат да спијат еден цел работен ден и кои ќе уживаат во паузата за појадок во кревет. Тие ќе бидат платени по 100 ЕВРА за работата од соништата. Го имаш ли тој талент?

Пријавувањето трае до 18 март. Избраните спијачи ќе бидат контактирани на 21 март. Спијачкиот ангажман ќе биде во периодот од 27 март до 6 април.

ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ И ПРИЈАВУВАЊЕ НА СЛЕДНИОТ ЛИНК

Коментари

Коментари

Related Articles