Мицкоски: Од денес почнувам со посети на терен, да го чујам гласот на народот, затоа што заслужува подобро!

 Breaking News

Мицкоски: Од денес почнувам со посети на терен, да го чујам гласот на народот, затоа што заслужува подобро!

Мицкоски: Од денес почнувам со посети на терен, да го чујам гласот на народот, затоа што заслужува подобро!
March 13
11:56 2018

„Македонија тоне, народот не гледа перспектива.

Од денес почнувам со посети на терен, да го чујам гласот на народот, затоа што заслужува подобро!“

Вака гласи статусот на фејсбук страницата на Христијан Мицкоски, кој што има и видео обраќање. Погледнете го:

Коментари

Коментари

Related Articles