Љубчо Георгиевски: Кога можевме да ја спасиме Македонија дремевте и работевте против единствените кои се бореа

 Breaking News

Љубчо Георгиевски: Кога можевме да ја спасиме Македонија дремевте и работевте против единствените кои се бореа

Љубчо Георгиевски: Кога можевме да ја спасиме Македонија дремевте и работевте против единствените кои се бореа
March 14
22:37 2018

Еден говорник пред парламентот праша: Каде е сега Љубчо?

Буквално баш во тој момент шетав со пријатели и бев негде околу споменикот на Александар.

А ти непознат патриоту кај беше ти кога Љубчо се бореше за Македонија? Потсети се какви трици тогаш си ручал и колку многу си верувал дека тоа е наместена војна.

Ако побараш внимателно ќе најдеш дека уште пред петнаест години сум ги предвидел денешните настани.

Кога можевме да ја спасиме Македонија дремевте и работевте против единствените кои се бореа.

И така патриоту битката што ја водите многу одамна е изгубена. А многу од тие што денес сте пред парламентот дадовте придонес во тој пораз.

Коментари

Коментари

Related Articles