Ловците на НЛО потврдија дека постојат вонземјани, а исто така објавија видео кое го докажува тоа!

 Breaking News

Ловците на НЛО потврдија дека постојат вонземјани, а исто така објавија видео кое го докажува тоа!

Ловците на НЛО потврдија дека постојат вонземјани, а исто така објавија видео кое го докажува тоа!
March 09
16:30 2018

Снимката е објавена на „youtube“ каналот „UFOmania“ и привлече големо внимание на јавноста.

Во видеото се гледа дека во Њујорк постои некаков облак на небото. Тешко е да се препознае за каков објект станува збор, но изгледа дека тоа е накаков темно-син облик, кој лебди во воздухот, освен ако не е некаква дамка на камерата.

Снимката е објавена пред два денови, а во меѓувреме имаше 26.000 прегледи, како и многу коментари.

Иако некои се согласуваат дека тоа е навистина чудно, други пак велат дека станува збор за капка дожд и дека видеото е лажно, но во истото се наведени координатите од локацијата на „google earth“.

Коментари

Коментари

Related Articles