Камерон Дијаз донесе одлука, обожавателите разочарани

 Breaking News

Камерон Дијаз донесе одлука, обожавателите разочарани

Камерон Дијаз донесе одлука, обожавателите разочарани
March 13
15:47 2018

Една од најпознатите и најбараните холивудски актерки одлучи да се повлече од светот на филмот.

Камерон Дијаз има едноставна причина за тоа – сака да се посвети на домот и семејниот живот.

За да се посвети во целост на семејниот живот со сопругот, Камерон сака да биде само домаќинка.

Една од најдобрите пријателки открива дека Камерон рекла дека завршила со филмската индустрија и нема намера да се врати на големото платно.

Последниот филм Камерон Дијаз го снимаше во 2014 година, тоа беше музичката комедија Ени.

Коментари

Коментари

Related Articles