Господин Господин Михаил пред 20 години за ова што се случува денес! Моќно, патриотско видео!

 Breaking News

Господин Господин Михаил пред 20 години за ова што се случува денес! Моќно, патриотско видео!

Господин Господин Михаил пред 20 години за ова што се случува денес! Моќно, патриотско видео!
March 08
11:18 2018

Архиепископ Охридски и Македонски г.г. Михаил пред повеќе од 20 години говорел за тоа што денес се случува во Македонија.

“Не можеме ние да си дозволиме, во нашата држава, во Македонија, малцинства да се ставаат со нас.

Ние сме домаќините! Тие живеат со нас!

Ние имаме почитување за нив, се’ што е нивно, а тие сакаат да се дигнат дури над нас…”

Коментари

Коментари

Related Articles