ФОТО: Голема карпа падна на излезот од Велес, граѓаните реагираат да се стават заштитни мрежи, за среќа нема повредени

 Breaking News

ФОТО: Голема карпа падна на излезот од Велес, граѓаните реагираат да се стават заштитни мрежи, за среќа нема повредени

ФОТО: Голема карпа падна на излезот од Велес, граѓаните реагираат да се стават заштитни мрежи, за среќа нема повредени
March 13
12:38 2018

Голема карпа денеска падна на излезот од Велес. Граѓаните на социјалните мрежи реагираат да се стават мрежи на сите карпи, не само на они кои досега биле криитчни според проценките на општината. Погледнете ја фотографијата:

Коментари

Коментари

Related Articles