Еве како се славела „Нова Година“ во Скопје во 1967-та година

 Breaking News

Еве како се славела „Нова Година“ во Скопје во 1967-та година

Еве како се славела „Нова Година“ во Скопје во 1967-та година
February 28
23:44 2018

Ни останаа уште неколку дена до најлудата ноќ, прославата на Новата Година.

Ве потсетуваме како тоа изгледаше пред 50 години во нашето драго Скопје

На YouTube се врти интересна снимка од Новогодишен Дневник 1967 година емитуван на РТ Скопје.

Погледнете го Скопје тогаш и начинот на кој репортерот Ристе Таваганов.

Коментари

Коментари

Related Articles