Еве како изгледа возењето во новиот модел на Тесла (ВИДЕО)

 Breaking News

Еве како изгледа возењето во новиот модел на Тесла (ВИДЕО)

Еве како изгледа возењето во новиот модел на Тесла (ВИДЕО)
March 08
23:50 2018

Третиот модел на Тесла напредува многу брзо, па ексклузивно беше претставено на јавноста. Овој модел е многу поефин за разлика од претходните модели S и X.

Тесла успеа да добие околу 500.000 нарачки за автомобилот, па дефинитивно ќе имаат големи приходи од својот нов модел.

Моделот 3 чини околу 52.500 долари со сите вградени опции, автопилотот и останти работи.

Секако, истиот модел може да се добие и за почетна цена од 44.000 долари.

Коментари

Коментари

Related Articles