Антонио Милошоски во живо на фејсбук со поддршка за утрешниот протест и со порака дипломатите на ЕУ да го прочитаат македонскиот Устав

 Breaking News

Антонио Милошоски во живо на фејсбук со поддршка за утрешниот протест и со порака дипломатите на ЕУ да го прочитаат македонскиот Устав

Антонио Милошоски во живо на фејсбук со поддршка за утрешниот протест и со порака дипломатите на ЕУ да го прочитаат македонскиот Устав
February 26
20:06 2018

Антонио Милошоски на својот фејсбук профил во живо им се обрати на своите пријатели.

Тој го искажа своето мислење за не партискиот протест закажан за утре (27 февруари 2018) иако не е ораганизиран од политичка партија, тој изрази поддршка и самиот кажа дека ќе присуствува.

Протестот започнува во 18 часот пред канцелариите на ЕУ во Македонија.

Антонио Милошоски кажа неколку зборови за проблемите кои ги има Македонија со Грција, воедно и им порача на дипломатите на ЕУ да го прочитаат уставот на Република Македонија.

Погледнете го видеото во продолжение:

Коментари

Коментари

Related Articles